Gå til hovedindhold

Lærerkurser

Find lærerkurser om astronomi, rumfart, jordobservationer og Den Internationale Rumstation (ISS) - og bliv klædt på til undervisning i astronomi og rumfart.

Husk også at følge med her på siden, hvor der løbende tilføjes nye ESERO Denmark kurser.

Vi fandt 7 begivenheder

Camp om Mars - STX/HTX

NASA's nyeste rover, Perseverance, er i disse måneder på vej mod Mars. Det lader vi ikke gå stille forbi. Kom og vær med på vores nye 3-dages-camp om Mars for elever fra STX/HTX. Deadline d. 21. oktober 2020.
04. nov. 2020 til 06. nov. 2020

CanSat-kursus for undervisere (Øst)

Bliv klar til den danske CanSat-konkurrence i april 2021 med dette introduktionskursus, hvor man kommer omkring detaljerne i CanSat - og kom hjem med indmaden til et komplet CanSat-sæt. Dette kursus afvikles Sorø. Hvis du hellere vil deltage i Bjerringbro, så klik her .
13. nov. 2020

CanSat-kursus for undervisere (Vest)

Bliv klar til den danske CanSat-konkurrence i april 2021 med dette introduktionskursus, hvor man kommer omkring detaljerne i CanSat - og kom hjem med indmaden til et komplet CanSat-sæt. Dette kursus afvikles Bjerringbro. Hvis du hellere vil deltage i Sorø, så klik her .
02. dec. 2020

Geodata i udskolingen

Bliv inspireret til at bruge geodata i undervisningen og se Covid-19, skovrydning, skovbrande, is-udbredelse og meget andet fra rummet. Lær eleverne at lave undersøgelser med geodata.
19. jan. 2021