Missioner

ESERO har hvert år en række konkurrencer og kampagner (missioner) – som du kan få overblik over her. 

Astro Pi

Design et eksperiment eller kode med en Raspberry Pi computer, og få astronauter ombord på Den Internationale Rumstation, ISS, til at køre det.
Se Mission

Klimadetektiverne

Hvordan påvirker klimaændringer din hverdag? I Klimadetektiverne identificerer og undersøger elever et klimaproblem og leder efter løsninger. Missionen er at vi sammen passer på vores jord.
Se Mission

Mission X

Træn som en astronaut! Vild med rummet, planeter og astronauter? Mission X inspirerer til læring om naturfag, ernæring, træning og rummet. Med Mission X bliver fysisk aktivitet og bevægelse en spændende del af natur- og teknologiundervisningen.
Se Mission

CanSat

Giv dit gymnasium og dine elever en uforglemmelig oplevelse ved at udvikle løsninger til fremtidens rumfart. CanSat er en mission, der styrker fagfaglige viden om teknologi og programmering, og stiller krav til kreativitet og teamsamarbejde.
Se Mission

Moon Camp

Moon Camp er et tilbud til skoler fra ESA Education, som er udviklet i et samarbejde med Airbus Fonden og AutoDesk. Det danske undervisningsmateriale er oversat af ESERO Danmark juni 2020.
Se Mission