Missioner

ESERO har hvert år en række konkurrencer og kampagner (missioner) – som du kan få overblik over her. 

Astro Pi

Design et eksperiment i rummet. Om bord på den internationale rumstation ISS er to microcomputere med tilhørende sensorer som elever kan få lov til at programmere.
Se Mission

Klimadetektiverne

Hvordan påvirker klimaændringer din hverdag? I Klimadetektiverne identificerer og undersøger elever et klimaproblem og leder efter løsninger. Missionen er at vi sammen passer på vores jord.
Se Mission

Mission X

Træn som en astronaut! Vild med rummet, planeter og astronauter? Mission X inspirerer til læring om naturfag, ernæring, træning og rummet. Med Mission X bliver fysisk aktivitet og bevægelse en spændende del af natur- og teknologiundervisningen.
Se Mission

CanSat

Giv dit gymnasium og dine elever en uforglemmelig oplevelse ved at udvikle løsninger til fremtidens rumfart. CanSat er en mission, der styrker fagfaglige viden om teknologi og programmering, og stiller krav til kreativitet og teamsamarbejde.
Se Mission

Moon Camp

Mission Moon Camp: Design jeres egen månebase i 3D-programmet Tinkercad. Indsend jeres design og modtag et diplom eller deltag i en international konkurrence. Målgruppe: Mellemtrin
Se Mission
Skip to content