ESERO DK

ESERO DK er et dansk ressourcecenter for undervisningsaktiviteter og lærerkurser om astronomi og rumfart.

Bringer astronomi og rumfart ind i undervisningen!

ESERO DK er et ressourcecenter for undervisningsaktiviteter om rummet til grundskolelærere og gymnasielærere. På esero.dk finder du:

  • Lærerkurser der inspirerer til undervisning i astronomi og rumfart
  • Over 80 undervisningsaktiviteter og forløb med viden, eksperimenter og opgaver
  • Missioner, temaer og konkurrencer for alle klassetrin

 

Læs siden: Kom godt i gang, for mere information om indholdet her på esero.dk.

Folk taler med dansk astronaut

Partnerskabet bag ESERO DK

ESERO DK blev grundlagt af den europæiske rumorganisation ESA og Uddannelses- og Forskningsministeriet den 22. november 2017. ESERO DK ledes af Naturvidenskabernes Hus og partnerskabet bag: Engineer the Future, Planetarium og Astra.

ESERO DK-netværket

ESERO DK understøttes af en række partnere, der på forskellig måde engagerer sig i ESERO’s fælles mål om at øge interessen for naturvidenskab og teknologi gennem brug af rummet i undervisningen.

Netværket samarbejder med ESERO DK om aktiviteter for børn, unge og undervisere. Netværket giver også input til den overordnede strategi og koordinerer aktiviteter nationalt.

Hvis I ønsker at være med til at give skoler og gymnasier tilbud om lærerkurser, undervisningsmaterialer eller elevaktiviteter, så kontakt ESERO DK, og hør mere om mulighederne for et samarbejde.

Vi er taknemmelige for alle bidrag fra vores interessenter:

Gomspace, Ascend XYZ, Kildeskolen, Geografilærerforeningen, Fysiklærerforeningen, Aalborg Universitet, DTU Space, Aarhus Universitet, Science Museerne, Brorfelde Observatoriet, Absalon (University College Copenhagen), Center for Undervisningsmidler, Insero, Kroppedal Museum, Dansk Selskab for rumfartsforskning, Styrelsen for Undervisnings og Kvalitet.

Skip to content