Gå til hovedindhold

Partnere og netværk

ESERO Denmark understøttes af en række partnere, der må forskellig måde engagerer sig i det ESERO's fælles mål om at øge interessen for naturvidenskab og teknologi gennem brug af rummet i undervisningen.

I samarbejdet omkring ESERO Denmark indgår en række medlemmer i et netværk, der mødes to gange årligt. Netværkets rolle er at rådgive ESERO Denmark Manageren om aktivitetsplaner og den overordnede strategi for ESERO Denmark.

ESERO Danmark-netværket

ESERO Denmark er et dansk ressourcecenter for lærerkurser og undervisningsaktiviteter omkring astronomi og rumfart. Bag initiativet står ESA og Uddannelses- og forskningsministeriet. ESERO Denmark er forankret hos Astra og koordineres af Naturvidenskabernes Hus. I styregruppen sidder desuden Tycho Brahe Planetariet og Uddannelses- og Forskningsministeriet.

Derudover bidrager en lang række interessenter til arbejdet, heriblandt:

Gomspace, Styrelsen for Undervisnings og Kvalitet, Geografilærerforeningen, Fysiklærerforeningen, Aalborg Universitet, DTU Space, Aarhus Universitet, Science Museerne, Brorfelde Observatoriet, Absalon (University College Copenhagen), Center for Undervisningsmidler, Insero og Kroppedal Museum.