Lærerkurser

Find lærerkurser om astronomi, rumfart, jordobservationer og Den Internationale Rumstation (ISS) – og bliv klædt på til undervisning i astronomi og rumfart.

Husk også at følge med her på siden, hvor der løbende tilføjes nye ESERO Denmark kurser.

Undersøg rummet via iscenesættelse

Oplev hvordan man blandt andet via iscenesættelse kan skabe en praksisnær undervisning (fysisk/online) med hands-on aktiviteter.
Dato: 23/02/2022
Område: 
  • Online
Se Kursus

Ud i Rummet med natur/teknologi

Få idéer til, hvordan du kan lave en afvekslende undervisning om Rummet. Du bliver klogere på Europæisk rumforskning og på, hvordan du kan inddrage rumforskning i din undervisning i natur/teknologi.
Dato: 23/03/2022
Område: 
  • Midtjylland
Se Kursus

Astro-Pi

Astro-Pi kurset fokuserer på Den Europæiske Rumfartsorganisations, Mission Space Lab-konkurrence, hvor dataopsamling foregår på den internationale rumstation, ISS.
Dato: 06/04/2022
Område: 
  • Hovedstaden
Se Kursus

Satellitbilleder i fællesfaglige forløb i udskolingen

Bliv inspireret til at anvende satellitbilleder i fællesfaglige forløb i udskolingen. Med satellitdata kan eleverne for eksempel overvåge skovrydning, gletsjere, tørke, oversvømmelse, byudvikling, måle forurening af atmosfæren, og meget mere.
Dato: 09/05/2022
Område: 
  • Online
Se Kursus

Jagten på rummets lys og stråling

Til dette lærer kursus får du både indsigt i rumteleskopet James Webb og hvordan man med simple midler kan lave aktiviteter, der udfolder udforskningen af lyset fra rummet
Dato: 30/05/2022
Område: 
  • Hovedstaden
Se Kursus

Rumseminar for undervisere

Få inspiration til din undervisning når Planetarium i samarbejde med ESERO Danmark inviterer til gratis seminar med tre faglige foredrag om astronomi og den nyeste forskning inden for rummet.
Dato: 27/06/2022
Område: 
  • Hovedstaden
Se Kursus

Satellitbilleder i fællesfaglige forløb i udskolingen

Bliv inspireret til at anvende satellitbilleder i fællesfaglige forløb i udskolingen. Med satellitdata kan eleverne for eksempel overvåge skovrydning, gletsjere, tørke, byudvikling og måle forurening af atmosfæren.
Dato: 06/09/2022
Område: 
  • Midtjylland
Se Kursus

ESERO DK er støttet af

Kontakt

ESERO Manager
Mariam ‘Maddy’ Tizar Hansson
– 2248 1769
 
Torben Winberg